Негосудраственное образовательное учреждение Учебный Центр

Новое образование-2

Образование сегодня — Ваш успех завтра!

Скидки
(495) 517-5780

Записаться на курс



Alıçırma



Тестирование. Уровень Alıçırma.

1. Benim kedi ......................... adı Boncuk

A) kedimin B) kedim C) kediyimin D) kedisim

2. Çocuklar park ......................... oynuyorlar.

A) parka B) parkta C) parkya D) parkda

3. Benzinin litre ......................... kaç lira?

A) litreyi B) litreye C) litresiyi D) liresi

4. Ben istanbul'da çok mutlu .........................

A) mutluyum B) mutlusum C) multuyim D) multuyam

5. Arkadaşlar,lütfen smıfta sigara iç .........................

A) içmeyin! B) içme! C) içmiyorsunuz D) içmediniz

6. Ben geçen yıl bu şirkette müdür .........................

A) müdürüm B) müdürdüm C) müdürün D) müdüryordum

7. Siz genellikle haftasonu çalış ......................... ?

A) çalışıyor musunuz? B) calış mısınız? C) calıçmak mı? D) calıştı mı?

8. Sız evli ......................... ?

A) evlisiniz mi? B) evliyor muşuz? C) evli misiniz D) evli midiniz

9. Benim iki kardeş ......................... var?

A) kardeşim B) kardeşiyim C) kardeşyim D) kardeşsim

10. Ali- Kitap nerede? Ayşe- Kitap masa .........................

A) masaya B) masadan C) masayaı D) masada

11. Ahmet-Sen yarın gelecek misin? Murat-Evet gel .........................

A) geleceksin B) geleceğim C) gelceğim D) gelecek

12. Ben 30 Mart 1985' ......................... doğdum.

A) 1985'i B) 1985inde C) 1985'te D) 1985'e

13. Sizin ev ......................... kim boyadı?

A) evini B) evine C) evinizi D) eviniz

14. Ayşe aile ......................... çok özledi.

A) ailesini B) ailesi C) aileyi D) ailesine

15. Ali - ......................... Ayşe geldi mi? Leyla - Evet ,geldi.

A) yann B) bir hafta sonra C) dün D) gelecek ay

16. Ahmet-Babamin adını biliyor musun? Murat-Bil .........................

A) biliyorum B) biliyoruz C) biliyor D) bilmeyorum

17. Ali-Yann kim gelecek? Veli-Biz gel .........................

A) gelceğiz B) geleceğiz C) gelecek D) geleceğim

18. Ali-Siz dün kiminle, konuştunuz? Ayşe-Metin' .........................

A) Metin'le B) Metin'yle C) Metin'e D) Metin'i

19. Sen iyi ......................... ?

A) iyi mi? B) iyi misin? C) iyi miler? D) iyiydin mi?

20. Dün okul ......................... bahçe ......................... basket oynadık.

A) okulun bahçesinde B) okulu bahçesinde B) okulumun bahçesinde D) Okul bahçede

Ключи:

1 - A
2 - B
3 - D
4 - A
5 - A
6 - B
7 - A
8 - C
9 - A
10 - D
11 - B
12 - C
13 - C
14 - A
15 - C
16 - A
17 - B
18 - A
19 - B
20 - A


← Назад в раздел

Немецкий язык

26 Октября
стартует группа
2н/и

ВтПт

с 19:15 до 20:45

Наши преподаватели

Рубинчик Ирина Алексеевна
Английского языка

Learning is a treasure that will following its owner everywhere. Learning a foreign language is one of the best ways to broaden your mind.

Рубинчик Ирина Алексеевна, преподаватель Английского языка

Клуб

Программа показа фильмов
в октябре

4 Октября
19:00 – 22:00

The Dark Knight Rises
 The Dark Knight Rises

11 Октября
20:00 – 22:00

Intouchables
Intouchables